Președintele PNL, Ludovic Orban, anunță că amendamentele depuse de PSD la Legea bugetului vor fi respinse (VIDEO)

Președintele PNL, Ludovic Orban, anunță că amendamentele depuse de PSD la Legea bugetului vor fi respinse (VIDEO)
Foto: gov.ro

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marți, la Parlament, că amendamentele pregătitede PSD pentru Legea Bugetului de stat și Legea bugetului asigurărilor sociale de stat vor fi respinse, în condițiile în care actuala majoritate va susține adoptarea celor două proiecte așa cum au fost trimise spre dezbatere în Parlament:

“Decizia la nivelul coaliției este aceea de a susține adoptarea celor două proiecte de lege, Legea bugetului de stat și Legea bugetului asigurărilor sociale de stat în forma adoptată de Guvern și transmisă spre dezbatere Parlamentului. Suntem într-un an dificil, sunt foarte multe rigori în ceea ce privește bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale de stat pe care trebuie să le rspectăm. De asemenea, trebuie să ținem cont și să respectăm toate negocierile și înțelegerile pe care le-am avut cu partenerii noștri de la nivelul UE. Ca atare, noi vom susține atât legea bugetului de stat, cât și Legea bugetului asigurărilor sociale de stat în forma care au fost înaintate spre dezzbatere către Parlament”, a declarat Ludovic Orban.

Pe de altă parte, acesta nu a recizat care este exact procedura prin care amendamentele vor fi respinse, având în vedere că PSD intenționează să depună mii de modificări:

“Veți vedea procedura de lucru. Ce am stabilit, comisiile reunite de buget-finanțe se vor reuni cu prezență vfizică pentru că în comisiile reunite se întocmește raportul asupra celor două proiecte de lege și am decis ca dezbaterea să s efacă cu prezență fizică”, a precizat Ludovic Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)