Președintele PSD Sălaj, Tiberiu Marc, a fost reconfirmat în funcție printr-un vot unanim al delagaților social democrați prezenți la Conferința Județeană

Președintele PSD Sălaj, Tiberiu Marc, a fost reconfirmat în funcție printr-un vot unanim al delagaților social democrați prezenți la Conferința Județeană
Foto: magazinsalajean.ro

Tiberiu Marc, președintele organizației PSD Sălaj, a fost reconfirmat în funcție prin votul unanim al delegaţilor social democraţi prezenţi joi la Conferinţa Judeţeană.

Deputatul Iulian Nosa a fost ales președinte executiv. În urma conferinței au fost desemnați și 17 vicepreşedinţi şi un Consiliu Judeţean format din 145 de membri.

Marc a vorbit în cadrul conferinței și despre alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului trecut și despre măsurile care ar trebui luate în anul electoral 2016, potrivit voceatransilvaniei.ro.

„Motivul pentru care n-am reuşit să finalizăm cu succes aceste alegeri a fost tocmai capacitatea de a ne adapta, între cele două tururi, la un sistem care a fost pus în funcţiune şi care a reuşit să mobilizeze la vot sau să schimbe opţiunea de vot unor mase importante de alegători. (…) Modalităţile de comunicare s-au modificat. Multe din modalităţile de a face politică au rămas la fel. E nevoie să schimbăm ceva şi aici mă adresez în principal colegilor noştri tineri. Până la urmă comunicarea este dinspre organizaţie înspre afară. Şi comunicarea internă este importantă, dar mesajul trebuie dus înspre afară, înspre electorat, înspre oamenii pe care vrem să-i convingem de corectitudinea politicii noastre”, a precizat social democratul.