Prim vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi, cere demisia lui Oprescu: Moștenirea lăsată în cei 7 ani de adminsitrație arată un București care e scena unui șantier permanent

Prim vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi, cere demisia lui Oprescu: Moștenirea lăsată în cei 7 ani de adminsitrație arată un București care e scena unui șantier permanent
Foto: facebook.com/cristi.busoi

Prim vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi, cere demisia primarului Sorin Oprescu după ce edilul a fost arestat pentru luare de mită, informează B1 TV.

Iar motivele pentu care Sorin Oprescu trebuie să plece în viziunea liberalului sunt multiple: transformarea capitalei într-un şantier etern, lipsa parcărilor sau lucrările amânate.

Motiv pentru care, odată intrat în competiţia internă a PNL pentru Primăria Generală, Cristian Buşoi şi-a propus să organizeze dezbateri publice pentru a găsi soluţii la problemele de care se lovesc zilnic bucureştenii.

Cristian Buşoi, candidatul în cursa internă a PNL pentru şefia Capitalei spune că, odată cu arestarea lui Sorin Oprescu, a venit momentul ca modul în care este administrată primăria generală să fie complet regândit.

”Se impune demisia domnului Sorin Oprescu. Moșternirea lăsată de cei 7 ani de administrație a lui Oprescu arată un București care e scena unui șantier permanent. Pasajul Piața Sudului… lucrările sunt întârziate cu 6-7 luni. E și mai grav pentru că din păcate se vor pierde bani europeni.

Avem o singură parcare în centrul Bucureștiului. Celelalte 19 parcări normale sau în regim supraetajat anunțate cu pompă ca și proiecte prioritare au rămas doar pe hârtie”, a declarat Bușoi.

Cristian Buşoi nu este însă de acord cu ideea colegului său Eugen Nicolăescu potrivit căreia PNL ar putea sprijini şi un candidat independent la Primăria Capitalei, iar opinia sa este împărtăşită de mulţi liberali care după 15 octombrie vor face un sondaj hotărâtor pentru desemnarea candidatului.