Primarul Sectorului 5, Daniel Florea: O serie de ticăloși și infractori, deghizați în politicieni, falsifică și distribuie în spațiul public o serie de falsuri, conștienți că nu au nicio șansă să ne învingă la urne. Am depus plângere penală (VIDEO)

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea: O serie de ticăloși și infractori, deghizați în politicieni, falsifică și distribuie în spațiul public o serie de falsuri, conștienți că nu au nicio șansă să ne învingă la urne. Am depus plângere penală (VIDEO)

Primarul Sectorului 5,Daniel Florea, a anunțat că a depus plângeri penale pe numele celor care „au fabricat hârtii şi filmuleţe mincinoase” privind strângerea de semnături în campania electorală pentru Primăria Sectorului 5. Florea vorbește despre ”o serie de ticăloși și infractori, deghizați în politicieni”, care ”falsifică și distribuie în spațiul public o serie de falsuri”.

”O serie de ticăloși și infractori, deghizați în politicieni, falsifică și distribuie în spațiul public o serie de falsuri, conștienți că nu au nicio șansă să ne învingă la urne. Din acest motiv, am formulat plângere penală pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal, tuturor celor care au fabricat documente și filmări mincinoase.

Art 268, alin.(2) Cod Penal: ”Producerea sau ticluirea de probe nereale, în scopul de a dovedi existența unei fapte prevăzute de legea penală ori săvârșirea acesteia de către o anumită persoană, se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani.”

Pentru cei care știind că aceste ”probe” sunt false, pentru că este evident că sunt false, distribuie, propagă și susțin în public acele minciuni, îi anunț că am formulat plângere penală pentru favorizarea infractorului.

Din probele pe care le-am depus la plângerea penală reiese clar că unele dintre persoanele vizate cunoșteau faptul că filmările și documentele distribuite sunt false. Acestor persoane le formulăm plângere penală pentru complicitate.

În final, am un mesaj pentru PNL și USR-PLUS: v-ați transformat în pavăza lui Piedone și în trompeta finului lui Vanghelie”, a declarat Daniel Florea.

Reacția primarului Sectorului 5 vine în contextul în care în spațiul public a apărut un videoclip din care ar reieși că ar fi fost falsificate semnături pentru listele depuse de PSD la alegerile locale din Sectorul 5.

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea: O serie de ticăloși și infractori, deghizați în politicieni, falsifică și distribuie în spațiul public o serie de falsuri, conștienți că nu au nicio șansă să ne învingă la urne. Am depus plângere penală