PSD se DEZICE de acuzațiile lui Cătălin „Mitralieră” Rădulescu privind protestele OUG 13: Protestatarii au fost aduși de Danone / Grupul PSD se dezice de aceste declarații

PSD se DEZICE de acuzațiile lui Cătălin „Mitralieră” Rădulescu privind protestele OUG 13: Protestatarii au fost aduși de Danone / Grupul PSD se dezice de aceste declarații

Grupul PSD din Camera Deputaților a anunțat marți că se dezice de declarațiile deputatului Cătălin „Mitralieră” Rădulescu, potrivit căruia protestatarii care au ieșit în Piața Victoriei pentru a-și exprima nemulțumirile privind adoptarea în regim de urgență a ordonanței 13, au fost aduși de către multinaționala Danone.

Biroul de comunicare al PSD a trimis o scrisoare directorului general Danone Europa Centrală și de Est, Paolo Tafuri. „Grupul PSD din Camera Deputaţilor a luat act de apelul dumneavoastră şi vă împărtăşeşte îngrijorarea referitoare la calitatea afirmaţiilor din spaţiul public, care trebuie să fie dincolo de orice reproş şi deasupra oricărei suspiciuni de rea-intenţie. Având în vedere cele de mai sus, dorim să vă aducem la cunoştinţă faptul că ne dezicem de declaraţiile făcute de către domnul deputat Cătălin Rădulescu”, a precizat PSD, conform Digi24.

Grupul PSD susține „libertatea de exprimare a oricărui cetățean român, indiferent de gen, credință sau opțiuni politice, dar este conștient, în același timp, de responsabilitatea pe care demnitarii României o au în momentul în care susțin declarații publice”, informează Digi24.

Social-democrații au spus că vor continua cu această „politică decentă”. În urmă cu două săptămâni, deputatul „în chiloți”, Cătălin Rădulescu a declarat că protestatarii au fost manipulați: „De ce mai stau ca proştii, acolo? Au fost scoşi în stradă şi manipulaţi. Au fost mulţi dintre ei aduşi de multinaţionale. Danone, Raiffeisen şi câte şi mai câte. N-au treabă? N-au serviciu? N-au copii?”

Ultima oră
12:35 - Cu se supărări s-a întors Lidia Buble din „Asia Express” în România: „Coșmar! Mult stres și oboseală psihică”
12:30 - Continuă consultările la Cotroceni. A venit rândul delegației USR să discute cu președintele Klaus Iohannis, care le-a amintit de eșecul din Parlament (VIDEO)
12:30 - Lista Cabinetului Nicolae Ciucă. Premieră: o femeie ar urma să preia Ministerul Apărării, iar Florin Cîțu și-ar dori șefia Senatului (surse)
12:04 - CTP, despre propunerea lui Nicolae Ciucă premier: „Un război sinistru câștigat de Iohannis cu Orban și cu cetățenii români. A reușit să controleze PNL-ul”
12:02 - Florin Cîțu: PNL îl susține pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier, într-un guvern minoritar cu UDMR. Eu am făcut propunerea în partid. Nu noi am declanșat criza, dar noi o rezolvăm (VIDEO)
12:01 - Letonia, prima țară din Europa care reintră în lockdown din cauza valului 4. Cândva un exemplu în lupta cu pandemia, statul baltic resimte din plin efectele crizei sanitare
11:53 - Valeriu Gheorghiță, despre „tulpina românească” a Covid-19: Când ai transmitere comunitară foarte mare și vaccinare foarte scăzută, teoretic condițiile sunt îndeplinite
11:51 - Cum se relaxează actorii Netflix după filmări
11:45 - Un medic a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel din Cluj-Napoca. Bărbatul s-ar fi sinucis
11:37 - Guvernul Poloniei avertizează cetățenii: „Va trebui să luăm măsuri drastice dacă se întâmplă asta”