Radu Oprea: PSD a câştigat la alegerile parțiale mai multe primării decât toată coaliţia aflată la guvernare. Mă întrebat dacă ştie cineva câte primării a obținut USR-PLUS… (VIDEO)

Radu Oprea: PSD a câştigat la alegerile parțiale mai multe primării decât toată coaliţia aflată la guvernare. Mă întrebat dacă ştie cineva câte primării a obținut USR-PLUS... (VIDEO)

Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD, a declarat, luni, că social-democrații au câștigat alegerile parțiale, candidații partidului obținând mai multe primării decât toată coaliţia aflată la guvernare.

Radu Oprea (PSD), despre rezultatul alegerilor parțiale de duminică

„Am câştigat 17 primării din cele 35 și 3 oraşe din 6: Bocşa, Târgujor şi Filiaşi. PSD a câştigat mai multe primării decât toată coaliţia aflată la guvernare. Mă întrebat dacă ştie cineva câte primării a câştigat USR-PLUS sau ei sunt ocupaţi cu competiţia internă pentru congresul din toamnă?”, a declarat Radu Oprea.

Purtătorul de cuvând al PSD și-a manifestat apoi speranța că votul de marți la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu va reflecta voința românilor exprimată la scrutinul de duminică.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Duminicăau avut loc alegeri parțiale.

Seara, după scrutin, Marcel Ciolacu, președintelePSD, a susținut că semnalul e „wow”, aluzie laexprimările premierului Florin Cîțu(PNL), căci arată că „românii s-au săturat de dezastrul dreptei”.

Victoria a fost revendicată dePSDși prin vocea prim-vicepreședintelui Sorin Grindeanu: „Tot arcul guvernamental a câştigat în 16 şi două localităţi au fost câştigate de candidaţi independenţi, undePSDnu a avut candidat. in şase oraşe în care au avut alegeri parţiale, în trei a câştigatPSD.

Urmăriți B1TV.ro și pe