Robert Negoiță, întrebat ce crede despre o conducere PSD formată din Dăncilă, Oprișan și Bădălău: ”Pot să mă abțin?”

Robert Negoiță, întrebat ce crede despre o conducere PSD formată din Dăncilă, Oprișan și Bădălău: ”Pot să mă abțin?”

Social-democratul Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 din București, s-a abținut să răspundă atunci când a fost întrebat de reporteri ce crede despre o conducere a PSD formată din Marian Oprișan, Viorica Dăncilă și Niculae Bădălău.

„Pot să mă abțin?”, a răspuns Robert Negoiță, înaintea Comitetului Executiv Național al PSD, care are loc joi la Palatul Parlamentului.

Deși reporterii au insistat ca edilul să detalieze această declarație, Robert Negoiță că va vorbi în amănunt ulterior. În orice caz, acesta a precizat că noua conducere PSD va fi consfințit pe 29 iunie, în cadrul Congresului.

Așadar, declarația sa vine în contextul în care Comitetul Executiv Național al PSD se reunește joi, la sala grupului parlamentar al partidului de la Camera Deputaţilor, urmând ca social-democrații să abordeze mai multe subiecte, cu congresul de pe 29 iunie la orizont. (Detalii AICI)

Ultima oră
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”
21:37 - Florin Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: De luni voi fi președintele PNL, iar negocierile se vor purta cu mine (VIDEO)