Robert Turcescu: N-o să-mi duc fetița la grădiniță. M-am săturat de ipocrizia politicienilor care, pentru voturi, sunt în stare să spună că s-ar duce și ei la școală cu copiii. Nu, domnule, le e frică! (VIDEO)

Robert Turcescu: N-o să-mi duc fetița la grădiniță. M-am săturat de ipocrizia politicienilor care, pentru voturi, sunt în stare să spună că s-ar duce și ei la școală cu copiii. Nu, domnule, le e frică! (VIDEO)

Deputatul PMP Robert Turcescu a declarat luni seară, pentru B1 TV, că el nu-și va duce fetița la grădiniță cel puțin deocamdată, pentru că vrea să vadă cum evoluează lucrurile mai întâi. Parlamentarul a reproșat faptul că decidenții își pasează de la unul la altul responsabilitatea deschiderii anului școlar în siguranță sanitară, în contextul epidemiei de coronavirus. Turcescu e convins că dacă vor izbucni focare de coronavirus în școli, se va întâmpla fix la fel: fiecare va încerca să dea vina pe altcineva și, în final, va fi găsit un țap ispășitor. Deputatul PMP a mai reproșat unor politicieni faptul că, pentru o mână de voturi, sunt dispuși să spună că n-au nicio problemă să-și trimită copiii la școală când, de fapt, și lor le e frică, așa cum le e tuturor părinților.

Robert Turcescu nu-și lasă fetița la grădiniță. Argumentele

Robert Turcescu a susținut că nu-și va lăsa fetița la grădiniță și a reproșat lipsa de comunicare a decidenților: „e o bulibășeală teribilă”.

„Nu, n-o să-mi duc fetița la grădiniță. Am discutat și cu conducerea grădiniței, deși este o grădiniță care a anunțat că va ține orele cu copiii, până când vine vremea rece, cât mai mult în curte. Nu, nu-mi voi duce fetița la grădiniță. În momentul de față, consider că e o bulibășeală teribilă în ceea ce privește nu doar comunicarea măsurilor în legătură cu… că acel program a fost întocmit de funcționari din Ministerul Sănătății, apropo de ceea ce se întâmplă în școli, în grădinițe, cum trebuie să aibă loc distanțarea. Eu nu i-am auzit pe megaspecialiștii de tip Arafat, Rafila vorbind foarte clar despre aceste lucruri, cum nu i-am auzit nici despre organizarea alegerilor. Toți consideră că e decizie politică și au pasat-o către Guvern, adică nu au venit să spună… Arafat sau Rafila să spună dacă și-ar trimite sau nu copiii la școală. Eu vreau să-i aud pe ei”, a spus deputatul PMP, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Turcescu reproșează unor politicieni că sunt ipocriți și fac afirmații riscante doar pentru a câștiga voturi

Robert Turcescu le-a reproșat apoi politicienilor siguri pe ei că mint și că, de fapt, le e frică, exact cum ne este tuturor.

„Eu m-am săturat de ipocrizia politicienilor din România care, pentru un pumn de voturi, sunt în stare să spună că „vai, m-aș duce chiar eu cu copilul, dacă s-ar putea, și l-aș ține în bancă la școală”. Nu, domnule! Le e frică! Asta e cât se poate de clar. Tuturor le e frică.

Nu înțeleg de ce ipocrizia asta. Suntem oameni, părinți, avem temeri, ne efrică. Avem întrebări, cu cine vorbești?”, a mai spus parlamentarul Partidului Mișcarea Populară.

Robert Turcescu acuză decidenții că-și pasează responsabilitățile de la unii la alții

„Eu am considerat că pentru următoarele săptămâni o să-și chem soacra, să-i dea Dumnezeu sănptate, să stea cu copilul. Vreau să văd ce se întâmplă. Pentru că așa cum acum se pasează responsabilitatea de la decidenții sanitari către funcționari din ministere, de la funcționari din ministere la funcționarii guvernamentali, de la Orban la autoritățile locale, iar de acolo către consiliile de administrație ale școlilor, o să ne trezim că dacă apar diverse focare, cazuri o să ne trezim că spun: ”domnule, noi am făcut un ghid, trebuia să-l respecte școala. Directorul e de vină!”. Aici se va ajunge din câte văd în momentul de față. Fie părintele, fie primarul, fie directorul școlii”, a mai declarat Robert Turcescu, pentru B1 TV.

Ultima oră
13:56 - Răzvan Bezdedeanu, președintele USR PLUS Buftea, este implicat direct în mafia gunoaielor
13:51 - Carla`s Dreams, în pericol! Au sărit la bătaie, dar paznicii au intervenit în forţă!
13:44 - Talibanii au interzis frizerilor afgani să mai radă și să tundă bărbile. ”Nimeni nu are dreptul să se plângă”
13:39 - Lidia Buble are un mare secret, ce acum s-a aflat: de ce ţine mereu, în mână, o păpuşă fără păr, la Asia Express, la Antena 1!
13:32 - Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan Voiculescu
13:23 - Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
13:14 - 5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de pacienți cu COVID-19
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)