Iași: Scandalul din Primărie capătă proporții! PSD acuză: Preocuparea lor e lupta de imagine cu Liviu Dragnea!

Iași: Scandalul din Primărie capătă proporții! PSD acuză: Preocuparea lor e lupta de imagine cu Liviu Dragnea!

Tribunalul Iaşi a admis, marţi, cererea de suspendare a ordinului prefectului de Iaşi Marian Şerbescu privind încetarea mandatului de consilier în cazul viceprimarului Gabriel Harabagiu, până la judecarea pe fond a cauzei. PSD Iaşi a transmis, miercuri, că respectă decizia instanţei, dar aşteaptă judecarea pe fond a cauzei.

”Nu putem să nu ne întrebăm, totuşi, ce formaţiune politică va reprezenta consilierul local Gabriel Harabagiu? După ce acesta s-a dezis în mod clar de programul local de guvernare propus de PSD Iaşi, dar şi de cel naţional al PSD, organizatia judeţeană Iaşi se află acum în imposibilitatea de a numi un consilier local şi ulterior un nou viceprimar, aşa cum au stabilit ieşenii prin vot în vara anului 2016. De asemenea, ce îl mai recomandă pe consilierul local Gabriel Harabagiu să ocupe în continuare şi funcţia de viceprimar al Iaşului? Poate doar relaţia de prietenie şi cumetrie care îl leagă de primarul Mihai Chirica, pentru că altfel, despre proiecte în beneficiul şi folosul ieşenilor nu poate fi vorba”, se arată în comunicatul PSD Iaşi.

Liderii PSD Iaşi îi mai acuză şefii Primăriei Iaşi că nu au prezentat niciun proiect major pentru oraş şi că ”preocuparea celor doi era lupta de imagine cu Liviu Dragnea şi întreţinerea unor mascarade politice mărunte la nivel local”.

”Suntem convinşi că în data de 20 aprilie decizia instanţei va respecta hotărârea politică a PSD Iaşi şi va scăpa Iaşul de un fariseu cocoţat pe o funcţie publică, nu datorită aptitudinilor şi calităţilor administrative, ci exclusiv a faptului că este prietenul fidel al cumătrului Mihai Chirica”, mai precizează PSD Iaşi.