Și-a înregistrat câinele să vadă ce face în timp ce se află la serviciu. Când a văzut imaginile, a început să plângă (VIDEO)

Și-a înregistrat câinele să vadă ce face în timp ce se află la serviciu. Când a văzut imaginile, a început să plângă (VIDEO)

Era curioasă ce face câinele său în timp ce se afla la serviciu, dar nu se aștepta nicio clipă la ce avea să vadă pe înregistrare. Imaginile au făcut-o să plângă instant.

Mai precis, în cele 10 ore cât a lipsit de acasă, patrupedul a așteptat-o cuminte, fără să se miște de la geam, uitându-se după ea. Deși pe cățel îl cheamă Pi Dan, care în chineză înseamnă „Obraznicul”, animalul a demonstrat că nu i se potrivește deloc numele. Nu doar că nu a provocat haos, dar blănosul a fost de neclintit din cauza dorului de stăpână.


Femeia a recunoscut că pentru Pi Dan a devenit un obicei să aștepte nemișcat. „Face adesea asta. Cea mai mare parte din timp, dimineața stă acolo și așteaptă. Uneori, mai adoarme la prânz, Mi-a sfâșiat inima când am văzut înregistrarea, dar nu am ce face. Încerc să îl iau oriunde cu mine în weekenduri și în vacanță. Mă gândesc chiar să mai iau un câine, dar îmi e treamă că acum mă vor aștepta amândoi. Al fi și mai distrusă”, a povestit stăpâna pentru Mail Online.

Tags: