"Și de la un alt ofițer al Sistemului". Ponta, atac la jurnaliști: Aflați ce vor să facă dacă oamenii nu vor asculta de Propagandă și vor vota cu PSD

"Și de la un alt ofițer al Sistemului". Ponta, atac la jurnaliști: Aflați ce vor să facă dacă oamenii nu vor asculta de Propagandă și vor vota cu PSD
Foto: politico.eu

Victor Ponta atacă dur jurnaliștii pro-tenocrați. După ce luni fostul premier l-a acuzat de propagandă pe jurnalistul Florin Negruțiu, astăzi a venit rândul lui Dan Turturică să fie luat în colimator de PSD-ist.

Într-un text postat pe pagina sa de Facebook, Ponta îl numește pe turturică “un alt ofițer al "Sistemului", după ce acesta a scris că cei din PSD se pregătesc să-și ia guvernul înapoi.

''Și de la un alt "ofițer" al "Sistemului" puteți afla cum gândesc ei să rezolve situația dacă cumva la alegerile din toamnă oamenii nu vor asculta de Propagandă și vor vota cu PSD – cu "belciugul în nas" (o metaforă pentru dosarele penale)! Și nici nu se mai jenează să o spună direct!

Deci în România democraţia a redevenit absolut originală! Vom avea şi în 2017 guvern de oameni care nu candidează la alegeri, nu răspund în faţa poporului, nu işi doresc un viitor pentru ei şi familiile lor în ţara noastră şi nici nu prea au legătură cu România!”, scris fostul șef al social-democraților.

Nici guvernul Cioloș nu a scăpat de critici. Victor Ponta spune că “am învăţat toţi pe pielea noastră că singurii oameni puşi să conducă o ţară care se dovedesc mai răi decât politicienii sunt tehnocraţii/ singurii mai incompetenţi decât politicienii sunt tehnocraţii/ singurii care vorbesc mai mult şi fac mai puţin decât politicienii sunt tehnocraţii/ şi singurii care distrug o ţară după ce politicienii au reuşit să o pună pe linia de plutire sunt tehnocraţii!”

“Ghinion!”, conchide Ponta.

Ponta, atac la jurnaliști