Politicianul SINUCIGAȘ din Alba a lăsat un bilet de ADIO! Colegii din partid au rămas ÎNMĂRMURIȚI

Politicianul SINUCIGAȘ din Alba a lăsat un bilet de ADIO! Colegii din partid au rămas ÎNMĂRMURIȚI

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, ar fi lăsat un bilet de adio înainte de a-şi pune capăt zilelor.

Poliţiştii spun că pe trupul neînsufleţit nu au fost găsite urme de violenţă, iar cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie.

”În urma anchetei, pe cadavru nu au fost identificate urme de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Se pare că este vorba despre sinucidere”, a declarat Luminiţa Prodan.

Potrivit anchetatorilor care au efectuat cercetările la faţa locului, Alin Cucui ar fi lăsat un bilet de adio, însă, deocamdată, conţinutul acestuia nu a fost făcut public, scrie stiripesurse.ro.

Deputatul PNL Florin Roman a declarat miercuri că Alin Cucui a avut în urmă cu câţiva ani o perioadă de uşoară stare depresivă şi că acesta se temea de nişte probleme medicale care nu s-au confirmat.

„Am vorbit ieri (marţi – n.r.) la telefon cu el. L-am simţit că nu e în regulă. Mi-a zis că mă aşteaptă acasă. El a mai avut o perioadă, în urmă cu câţiva ani, de uşoară stare depresivă, a depăşit-o, acum se pare că nu. Se temea de nişte probleme medicale care nu s-au confirmat. (…) A avut o perioadă mai dificilă, a reuşit să o treacă la momentul respectiv, a reintrat în această perioadă şi se pare că nu a reuşit să o depăşească. El era un om plin de viaţă, dar era mai atent cu sănătatea lui, îşi făcea periodic controale, analize, se temea că ar avea ceva, deşi medicii i-au explicat că nu e vorba de nimic”, a spus Roman, la Palatul Parlamentului.

Şi deputatul liberal Corneliu Olar s-a arătat afectat de moartea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Alba.

”Chiar m-a afectat şi mă afectează. (…) Eu zic că o cădere psihică, nu s-a putut stăpâni… Sunt şi asteniile astea de primăvară şi pe mulţi îi atacă aşa prin surprindere. (…) Era un om chiar cu relaţii de prietenie şi colaborare, decât de a-l vedea pe el să intre în anumite afaceri. (…) Nu cred că avea acces la anumite semnături în anumite proiecte sau în anumite investiţii”, a precizat Olar.

Ultima oră