Social-democrații, gata să intre la guvernare. Marcel Ciolacu: „PSD are în sondaje cât toate partidele coaliției perdanților” (VIDEO)

Social-democrații, gata să intre la guvernare. Marcel Ciolacu: „PSD are în sondaje cât toate partidele coaliției perdanților (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

PSD este gata să intre la guvernare. Marcel Ciolacu a făcut anunțul, pentru B1 TV, în emisiunea moderată de către Silviu Mănăstire.

„Categoric (n.r. – suntem pregătiți să intrăm la guvernare). Nu am zis că nu suntem pregătiți. În acest moment, Parlamentul României nu mai reflectă voința românilor. Trebuie alegeri anticipate”, a declarat Ciolacu.

Sondajele dau curaj pesediștilor

Președintele PSD se bazează pe cele mai recente sondaje, prezentate de Politico. PSD are 34%, iar celălalt partid de opoziție, AUR, înregistrează 14%. PNL are 18%, USR-PLUS 12%, iar UDMR 5%.

„PSD are în sondaje cât toate partidele care formează actuala coaliție a perdanților. Asta am văzut și la alegerile parțiale. Sondajele nu mint, 72% dintre români cred că țara pe care o conduci se îndreaptă într-o direcție greșită”, a mai declarat Ciolacu, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.