Sorin Grindeanu, replică pentru Liviu Dragnea: A mângâiat cineva ghipsul sistemului ca să scape de dosare? (VIDEO)

Sorin Grindeanu, replică pentru Liviu Dragnea: A mângâiat cineva ghipsul sistemului ca să scape de dosare? (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a revenit la microfonul Parlamentului după discursul liderilor politici, de unde a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea.

„Oricine ar fi fost sau ar putea să vină viitor prim-ministru nu are nicio șansă să-și exercite funcția de prim-ministru. Am auzit aluzii, acuze nefondate și insinuări. Să știți că singurele lucruri clare sunt promisiunile făcute mie, lui Victor Ponta și altora de către domnul președinte în ultimele zile. Alea sunt lucruri clare. Al doilea lucru, cel legat de sistem. Ce luptă a avut domnul Liviu Dragnea cu sistemul în aceste luni, în afară de celebra OUG 13? A jucat cineva de aici, din sală, tenis cu ei? A mângâiat cineva ghipsul sistemului ca să scape de dosare? Vă rog să vă răspundeți fiecare la aceste întrebări”, a spus Grindeanu.

Sorin Grindeanu, replică pentru Liviu Dragnea: A mângâiat cineva ghipsul sistemului ca să scape de dosare?

#DIRECT_ONE_w1632c#

Acesta a criticat și faptul că în ultimele zile PSD a negociat cu UDMR pentru a primi sprijin la votul asupra moțiunii.

„Nu am negociat cu absolut nimeni. Și, mai ales, nu am intrat în negocieri care erau împotriva interesului național al României. Și asta nu are legătură cu PSD, ALDE sau altceva, este vorba de interesul României, dincolo de un guvern sau altul”, a spus premierul.

Grindeanu a făcut referire și la colegii săi cărora li s-au promis anumite funcții.

„Domnul Șimon (Gheorghe Șimon, deputat PSD – n.r.) are o gură foarte mare pentru că i s-a promis postul de ministru (…) Să știți că în sală, aici, sunteți vreo cinci prim-miniștri, vreo 50 de miniștri. Asta s-a discutat în ultimele zile, da?”, a mai declarat Grindeanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe