Stelian Ion, despre legile justiției: „În sesiunea următoare va începe o discuţie şi adoptare pe procedură parlamentară”

Stelian Ion, despre legile justiției: În sesiunea următoare va începe o discuţie şi adoptare pe procedură parlamentară
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Justiției, Stelian Ion, a declarat miercuri, într-o conferință de presă la finalul ședinței de Guvern, că proiectele privind modificarea legilor justiției sunt în faza finală în coaliție și că în următoarea sesiune parlamentară ar putea fi discutate și adoptate:

„Aceste legi sunt în etapa de finalizare, în cadrul grupului de lucru creat în coaliţie. Lucrăm la ultimele articole pe chestiunile care au rămas de soluţionat şi în perioada imediat următoare vom ajunge la o formă finală, astfel încât anticipez că în sesiunea următoare să înceapă o discuţie şi adoptare pe procedură parlamentară”, a declarat Stelian Ion.

Ultima oră
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)