Surse: Nicolae Ciucă şi liderii PNL vor prezenta bilanţul primelor şase luni de guvernare în faţa a peste 1.200 de primari şi a numeroşi lideri din teritoriu

Surse: Nicolae Ciucă şi liderii PNL vor prezenta bilanţul primelor şase luni de guvernare în faţa a peste 1.200 de primari şi a numeroşi lideri din teritoriu
Foto: Facebook @ Guvernul României

Premierul Nicolae Ciucă şi liderii PNL vor prezenta joi bilanţul primelor şase luni de guvernare în noua formulă a Coaliţiei, în faţa a peste 1.200 de primari şi a numeroşi lideri din teritoriu.

PNL va prezenta propriul bilanț al guvernării

Premierul şi miniştrii îşi prezintă raportul de activitate în faţa a 1268 primari,17 preşedinţi de CJ, 15 primari reşedinţă de judeţ,  117 de parlamentari şi 10 eurodeputaţi, potrivit surselor „Adevărul”.

Bilanțul liberalilor va fi prezentat cu o oră mai devreme decât evenimentul în care PSD va prezenta propriul bilanț.

La evenimentul din Poiana Braşov este aşteptată o discuţie pe tema investiţiilor locale, în special subiectul implementării Programului „Anghel Saligny”, dar şi a gestionării fondurilor europene din PNRR, care ar trebui să ajungă în teritoriu.

Bilanțul PNL va fi prezentat în contextul în care liberalii se reunesc, joi şi vineri, în două reuniuni importante ale partidului, Liga Aleşilor Locali şi Consiliul Naţional, la Poiana Braşov.

Liberalii își aleg secretarul general

În Consiliul Naţional, Lucian Bode va fi votat secretar general al partidului, urmând a fi aleşi şi un prim-vicepreşedinte şi un vicepreşedinte. Dan Motreanu şi Virgil Popescu s-au înscris în cursa pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, în timp ce pentru cea de vicepreşedinte se luptă patru liberali, Ben Oni Ardelean, Vergil Chiţac, Virgil Guran şi Sorin Moldovan.

Liga Aleşilor Locali va avea loc joi, 26 mai, la ora 16.00, cu participarea celor 1200 de primari liberali. Consiliul Naţional al PNL va avea loc pe 27 mai, cu începere de la ora 10.00.

Cu ocazia Consiliului Naţional al PNL vor avea loc alegeri pentru funcţiile de secretar general al PNL, prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice şi vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale

Urmăriți B1TV.ro și pe