#Teleormanleaks. Liviu Dragnea o dă la întors cu vila de la Mamaia: ‘Știu că începusem prin 1900 toamna o construcție acolo’ (VIDEO)

#Teleormanleaks. Liviu Dragnea o dă la întors cu vila de la Mamaia: 'Știu că începusem prin 1900 toamna o construcție acolo' (VIDEO)

Dezvăluirile #Teleormanleaks îi dau bătăi de cap lui Liviu Dragnea.

Șeful PSD o dă la întors cu vila de la Mamaia, despre care au vorbit jurnaliștii de la Rise Project.

Dragnea spune că a început planurile “prin 1900 toamna” și a vândut-o tot cam atunci.

”Nu am încasat nicio chirie. Știu că acolo începusem prin 1900 toamna o construcție pe care în 1900 iarna am vândut-o. Nu îmi aduc aminte. Citiți acele penibilități din valiză.”, a declarat Dragnea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

În valiza plină cu documente despre Liviu Dragnea și apropiații săi găsită de un sătean din Teleorman apare, potrivit Rise Project, și un proiect despre o vilă de lux în Mamaia a șefului PSD.

Jurnaliștii de la Adevărul au și găsit casa. Aceasta se află la aproximativ 200 de metri de plaja din zona Mamaia Nord. Este vorba despre o clădire tip bloc, cu patru nivele, dintre care ultimul este o terasă de unde poate fi admirată Marea Neagră. În acte, vila figurează pe teritoriul orașului Năvodari, într-o zonă rezidențială și lângă şoseaua Mamaia-Năvodari, modernizată cu fonduri de la Uniunea Europeană, prin Ministerul Dezvoltării. Valoarea proiectului a fost de 57.749.380 de lei, iar lucrările au fost executate de o asociere de firme din care a făcut parte şi Tel Drum, potrivit sursei citate.

Deși nu l-au văzut niciodată pe șeful PSD în zonă, localnicii susțin că impozanta vilă de la malul mării este „casa lui Dragnea”.