Timișoara: O consilieră, umilită de primar din cauză că nu a putut ajunge în sala de consiliu când edilul a depus jurământul

Timișoara: O consilieră, umilită de primar din cauză că nu a putut ajunge în sala de consiliu când edilul a depus jurământul
foto: renasterea.ro

Momente umilitoare pentru o consilieră locală din Timişoara. Femeie care suferă de handicap locomotor nu a putut ajunge la sala de plen unde primarul Nicolae Robu urma să depună jurământul de învestititură.

Şi asta pentru că liftul din clădirea primăriei nu funcţiona, spre surprinderea edilului, care nici nu ştia de această problemă, arată B1 TV.

Aleasă în premieră consilier local, Raluca Popescu de la PMP nu a putut intra ajunge în sala de consiliu, acolo unde primarul Nicolae Robu a fost învestit cu un nou mandat și a depus jurământul. După minute bune de aşteptare, tânăra în scaunul cu rotile a fost dusă de braţe de trei bărbaţi. Femeia a fost la un pas să izbucnească în lacrimi din cauza umilinţei suferite.

În cele din urma edilul si-a dat seama care era problema, iar explicația a fost una simplă: liftul s-a stricat din cauza ploilor.

„A fost folosit de diverse persoane cu dizabilități care vin cu diverse probleme la primarie. A fost această nefericită abundență de ploi care a produs mai multe stricăciuni în oraș, a produs inclusiv defectarea liftului nostru.”, a declarat edilul.

În urma şedinţei de plen, primarul Nicolae Robu a promis că până săptămâna viitoare liftul va fi reperat.