Traian Băsescu a confirmat că a fost vizitat de Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, la casa din Mihăileanu

Traian Băsescu a confirmat că a fost vizitat de Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, la casa din Mihăileanu

Traian Băsescu a confirmat că a fost vizitat de Oana Mizil. Întrebat despre scopul întâlnirii, fostul preşedinte nu a oferit însă un răspuns direct.

Întrebat dacă acesta doreşte să îi cumpere casa de reporterul Obiectiv.info, fostul şef al statului a negat informaţia.

“Cum să-mi cumpere casa? Ei au fost evacuaţi şi sunt necăjiţi acum, ce-i drept, dar nu pentru asta a venit”, a spus fostul șef al statului pentru obiectiv.info.

Traian Băsescu nu a dorit să dea detalii despre ce au discutat.

Oana Mizil nu a avut o relaţie prea bună cu Traian Băsescu. În 2010, pe când era deputat, iubita lui Marian Vanghelie l-a aşteptat îmbrăcată în zeghe pe fostul şef de stat, când a venit să ţină un discurs în Parlament. Oana Mizil şi-a motivat atunci gestul ca un protest faţă de legea pensiilor.

Nici cu edilul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, Traian Băsescu nu a avut o relaţie prea bună. Sunt de notorietate scandalurile dintre cei doi de pe vremea când Traian Băsescu era primar general, iar Vanghelie primar de sector.

Între timp, astăzi are loc un nou termen în procesul primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie care este cercetat în arest la domiciliu pentru luare de mită, abuz în serviciu şi spălare de bani. Partenerul Oanei Mizil a fost arestat de procurorii DNA pentru fapte de corupţie care au generat un prejudiciu de peste 30 de milioane de euro, iar acum se află în arest la domiciliu.