Traian Băsescu, despre cartea pe care o va publica: Sunt multe lucruri de ieșit la suprafață! (VIDEO)

Traian Băsescu, despre cartea pe care o va publica: Sunt multe lucruri de ieșit la suprafață! (VIDEO)

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, pentru B1 TV, că nu a fost informat niciodată despre existența vreunui protocol sau despre conținutul acestuia. (Detalii AICI) De altfel, acesta a precizat că nici actualul președinte, Klaus Iohannis, nu a știut de protocolul SRI – PÎCCJ. (Detalii AICI)

Întrebat de moderatorul Silviu Mănăstire dacă își reproșează ceva în scandalul protocoalelor, Băsescu a răspuns: ”un singur lucru, că n-am fost un președinte perfect”.

La insistențele moderatorului, fostul președinte a replicat: ”Ce să îmi reproșez? Le-am cerut eu? Protocoale trebuiesă existe între instituții, să ne înțelegem, dar ele trebuie să fie legale! Îmi reproșez multe, dar dacă credeți că mă spovedesc aici, prin telefon, vă înșelați amarnic!”

”Domnule Mănăstire, o să scriu tot ce-mi reproșez în cartea mea. Bine că am avut inteligența să n-o scriu imediat, că erau mulți amatori să le dictez cartea mandatelor mele. Încă mai aștept, că mai sunt multe lucruri de ieșit la suprafață!”, a mai punctat fostul președinte.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.