Traian Băsescu a descifrat mesajul lui Florian Coldea. ”Ghiţă a sărit în piscină şi piscina n-avea apă”

Traian Băsescu a descifrat mesajul lui Florian Coldea. ”Ghiţă a sărit în piscină şi piscina n-avea apă”

După audierile din Comisia SRI, Florian Coldea a ținut să transmită un mesaj codat: ”Aș vrea să reamintesc și de un celebru personaj biblic, care în urmă cu 2000 de ani a trădat pentru 30 arginți. Ce dacă ulterior l-au apucat remușcările? Ca orice trădător, acesta a avut parte de un sfârșit tragic”. La scurt timp, Sebastian Ghiţă a declarat că se simte vizat și amenințat de această declarație.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, pentru B1 TV, că acest mesaj al lui Florian Coldea era pentru reţeaua de ofiţeri, procurori şi judecători cu care a lucrat, nu pentru Sebastian Ghiţă.

„Eu cred că Ghiţă a sărit în piscină şi piscina n-avea apă. Nu-l viza pe Ghiţă, nici pe Morar. Dacă viza pe cineva, îl viza pe Dragomir. Poate fi o variantă, dar cred că cel mai tare viza reţeaua proprie, ofiţeri cu care a lucrat, procurori, judecători care au ascultat ordine. Dacă noi credem că Florian Coldea a fost geniul rău şi a gândit singur toate lucruile astea, trebuie să fim copii. Aici a fost o echipă. Ghiţă s-a băgat şi el în seamă şi stă în casă la Belgrad. Să rămână pe poziţii şi ei să continue să condamne pentru că ei au o misiune sacră”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe