Traian Berbeceanu îi atrage atenția ministrului Dan: ”Poliţistul ucis şi colegii lui nu erau înarmaţi cu pistoalele de ultimă generaţie promise, ci cu pistoletele Carpaţi, vechi, decalibrate şi absolut neperformante”

Traian Berbeceanu îi atrage atenția ministrului Dan: ”Poliţistul ucis şi colegii lui nu erau înarmaţi cu pistoalele de ultimă generaţie promise, ci cu pistoletele Carpaţi, vechi, decalibrate şi absolut neperformante
foto: Facebook

Traian Berbeceanu a avertizat-o pe Carmen Dan, ministrul de Interne, că polițistul din Timiș ucis de un fugar dat în urmărire internațională nu era dotat cu echipamentul promis în urmă cu doi ani, potrivit adevarul.ro.

„Nu doamnă ministru, poliţistul ucis şi colegii lui nu erau înarmaţi cu pistoalele de ultimă generaţie promise, ci cu pistoletele Carpaţi, vechi, decalibrate şi absolut neperformante. Ştim, doamna ministru, că partidul care v-a propulsat în funcţie a risipit energii şi resurse deosebite pentru amnistie, pentru graţiere, pentru reducerea limitelor prescripţiei faptelor penale.

Poate că de aceea, doamnă ministru, nu v-a mai rămas timp să vă gândiţi la poliţiştii înjunghiaţi în gări şi la cei împuşcaţi în misiune, la lipsurile logistice deosebite ale celor care-şi desfăşoară activitatea în stradă. Ştim însă sigur că vă veţi grăbi cu înaintarea în grad, post mortem, a EROULUI NOSTRU! Gest care nu mai foloseşte nimănui, doamnă ministru…”, a afirmat Berbeceanu.

Publicația notează că ministrul Afacerilor Interne a reacționat în urma crimei din Timiș, precizând că moartea polițistului Cristian Amariei în misiune este „un eveniment teribil, cu care, din fericire, nu ne confruntăm prea des”.