Un deputat PSD acuză că este AMENINȚAT de protestatari pe internet. DOVADA că și el face același lucru (FOTO)

Un deputat PSD acuză că este AMENINȚAT de protestatari pe internet. DOVADA că și el face același lucru (FOTO)

Odată cu adoptarea ordonanței de urgență pentru modificarea codurilor penale, care a fost, ulterior, abrogată, a atras după sine numeroase reacții.

Sute de mii de români au ieșit în stradă să protesteze împotriva Guvernului, cerând demisia celor vinovați.

Lucrurile au degenerat și în interiorul partidului, iar o parte dintre membri au acuzat că au primit numeroase mesaje prin care erau crtiticați. Se pare că unora dintre psd-iști le-au fost sparte chiar și conturile de Facebook.

Printre cei care au fost luați cu asalt a fost și deputatul PSD, Cătălin Rădulescu. Acesta a spus că a primit în ultimele 7-8 zile numeroase mesaje prin care este jignit și amenințat.

"În ultimele 7-8 zile, după ce am avut o poziţie publică împotriva preşedintelui Klaus Iohannis pe postul de televiziune Antena 3 am primit foarte, foarte multe mesaje în care sunt jignit sau în care îmi este ameninţată familia mea. Aceştia sunt tinerii frumoşi şi liberi, ca să ştie toată lumea! Eu am dreptul la o opinie, la fel cum are fiecare dintre noi. Eu nu am înjurat pe nimeni pentru opinia lui, cu atât mai puţin să ameninţ pe cineva. Eu am depus plângere la Parchet şi din ceea ce ştiu acţiuni similare au făcut deja şi domnul preşedinte Dragnea, dar şi premierul Sorin Grindeanu. Conturile lor au fost sparte şi s-au primit extrem de multe mesaje de ameninţare. Domnul preşedinte Dragnea ne-a spus de la bun început să nu răspundem acestor mesaje şi provocărilor, iar noi nu am făcut-o, dar deja este mult prea mult. De 7 zile mă înjură, îmi ameninţă familia. Ce le-a făcut familia mea sau familia domnului Dragnea? Aceştia sunt tinerii frumoşi şi liberi din Piaţa Victoriei şi au foarte mult curaj pentru că îşi lasă şi pozele pe lângă mesaje. Ei chiar nu ştiu că pentru ameninţarea unui demnitar, a unui ministru sau parlamentar al statului român rişti puşcăria? Eu nu-mi doresc să intru în conflict cu nimeni, dar aceşti oameni trebuie să plătească. Cu ce drept îmi înjură ei mie familia?", a declarat Cătălin Rădulescu, potrivit Știripesurse.

Deși deputatul PSD susține că a primit mesaje în care este jignit, în mediul online apare și un alt tip de mesaje, când, de această dată, Rădulescu este cel care jignește. Deputatul spune că acela este un cont fals, al său fiind spart și clonat.

Iată câteva dintre mesajele în care Cătălin Rădulescu apare că îi jignește pe internauți:

Ultima oră
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori
21:43 - Șefa Comisiei Europene, reacție fermă la pactul pe apărare dintre SUA, Marea Britanie și Australia. Ursula von der Leyen: Franța, tratată inacceptabil. UE așteaptă clarificări
21:28 - Șerban Bubenek, despre soluții privind paturile ATI pentru COVID-19 la București: Vor fi operaționalizate unitățile mobile (VIDEO)
21:13 - Sorin Cîmpeanu: Vom debloca în scurt timp formularele prin care părinții își pot exprima intenția de vaccinare a elevilor. Nu îi vom dezavantaja în niciun fel pe cei care nu doresc sau pe indeciși (VIDEO)
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu
20:50 - Cine e noul șef al Gărzii de Mediu: Fiul primarului PNL din Jegălia a fost numit interimar în locul lui Octavian Berceanu, demis de Florin Cîțu în ciuda rezultatelor semnificative
20:39 - Octavian Berceanu: Demiterea mea se reflectă direct asupra calității aerului pe care îl respirăm, a vieții pe care o ducem și a modului în care gestionăm mediul și sănătatea noastră (VIDEO)
20:39 - Radu Oprea, despre partidul lui Liviu Dragnea: Au mai fost încercări ale foștilor lideri PSD, dar astăzi niciunul nu este un partid parlamentar (VIDEO)