USR-PLUS învață de la PSD: „Mai bine creștem salariile românilor cu 900 de lei!”

USR-PLUS învață de la PSD: „Mai bine creștem salariile românilor cu 900 de lei!
Dan Barna și Viorica Dăncilă / Foto: g4media.ro

USR-PLUS se inspiră de la PSD, partidul pe care membrii formațiunii lui Barna și Cioloș l-au criticat cel mai tare. Claudiu Năsui, ministrul Economiei, se opune PNDL 3 și crede că Guvernul ar mări mai degrabă salariile românilor cu 900 de lei.

Măsura pe care pluseriștii au considerat-o populistă pe vremea PSD a fost comunicată de către ministrul Economiei pe Facebook.

„În loc să aruncăm încă 50 de miliarde de lei pe un nou PNDL, mai bine creștem salariile românilor cu 900 de lei. Cum se face că avem bani pentru firme de partid, dar nu avem bani pentru a lăsa românilor mai mulți bani din munca lor?

Dacă avem bani pentru încă un PNDL, după ce primele două au fost dezastre din care politicienii și acoliții lor au furat pe nestingherite, avem și pentru a mări salariile românilor prin Zero Taxe pe Salariul Minim”, a notat pe Facebook Claudiu Năsui.

Claudiu Năsui: „Cerem aplicarea programului de guvernare de urgență și începerea măsurii Zero Taxe pe Salariul Minim”

De asemenea, Năsui îi cere lui Cîțu scutirea impozitelor pentru salariul minim.

„În condițiile în care prețurile la facturi explodează și românii sunt în pragul disperării din cauza lor, cerem aplicarea programului de guvernare de urgență și începerea măsurii Zero Taxe pe Salariul Minim.

Care înseamnă concret 900 de lei în plus pentru toți românii care muncesc. Banii aceștia nu sunt asistență socială. Nu sunt un privilegiu. Sunt munca noastră. www.zerotaxe.ro #ZeroTaxepeSalariulMinim”, a conchis ministrul USR-PLUS.

Ultima oră
00:08 - Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
00:05 - Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
23:59 - Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul anului
23:57 - Emma Raducanu, elogiată de către Simona Halep: „Poate să intre în top 10 WTA foarte repede”. Ce i-a atras atenția în mod special fostului lider mondial
23:40 - Marea Britanie: Supermarketurile ascund rafturile goale cu poze cu legume și fructe. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel” (FOTO)
23:40 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
23:27 - Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”
23:15 - Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
23:07 - Octavian Jurma: Agresivitatea bolii în ultima vreme face medicii și specialiștii în boli infecțioase să suspecteze că am putea avea de-a face în România cu o nouă variantă Delta (VIDEO)
23:02 - Haos după impunerea certificatului verde COVID pentru accesul în instituții: „Mi-a spus să depun online. Ce e aia?“