USR-PLUS vrea înapoi la guvernare, alături de PNL. Cătălin Drulă: „Sperăm să refacem coaliția. Vreau să ne lăsăm porți deschise” (VIDEO)

USR-PLUS vrea înapoi la guvernare, alături de PNL. Cătălin Drulă: „Sperăm să refacem coaliția. Vreau să ne lăsăm porți deschise (VIDEO)
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Sursa foto: Facebook

USR-PLUS este deschis la împăcare cu național-liberalii. Singurul război pe care partidul lui Dacian Cioloș și Dan Barna îl are este cel împotriva lui Florin Cîțu, care i-a demis pe Vlad Voiculescu și Stelian Ion, oameni de bază ai taberei „pluseriste”.

Cătălin Drulă, unul dintre cei mai vizibili miniștri de la USR-PLUS, a declarat pentru B1 TV, în emisiunea „Actualitatea”, moderată de către Tudor Mușat, că vrea un nou început cu PNL. Implicit, cel poreclit „Drulăul” este pregătit să revină la Ministerul Transporturilor.

„Mie mi-e foarte greu să-mi dau seama ce se întâmplă și chiar vreau să ne lăsăm aceste porți deschise. Ar fi hazardat să spun că lucrurile vor merge într-o direcție sau alta. Ce cred eu și semnalele pe care le am sunt că foarte mulți oameni de la vârful PNL înțeleg că au pus un pariu greșit cu Florin Cîțu atât pentru partid, dar și pentru România”, a declarat Drulă, pentru B1 TV.

Cătălin Drulă speră să revină la Ministerul Transporturilor

Drulă speră că la un moment dat, PNL și USR-PLUS vor ajunge la un consens, deși controversatul PNDL 3 merge înainte.

„Este complicat pentru dumnealor (n.r. – liderii din PNL) să rezolve situația. Eu sper să aibă mintea bună, să se gândească la faptul că putem construi lucruri împreună, să gândească aceste interimate la ministere ca pe niște interimate, nu ca pe un mic război de capturare a unui teritoriu – lucrurile astea nu ar face decât să nască animozități suplimentare și să putem reface o coaliție despre care acum 8 luni credeam că este coaliția care poate să facă reformele în România, a mai punctat Drulă, pentru B1 TV.

Declarațiile lui Cătălin Drulă, pentru B1 TV (VIDEO)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.