Vâlcea: Soția primarului din Slătioara, declarat incompatibil de ANI, a câștigat alegerile din localitate în locul soțului său

Vâlcea: Soția primarului din Slătioara, declarat incompatibil de ANI, a câștigat alegerile din localitate în locul soțului său
Foto: Camelia Daniela Romcescu / Facebook

Soția primarului din comuna vâlceană Slătioara, care și-a pierdut funcția după ce a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), a câștigat detaşat alegerile parțiale în locul soţului său. Pentru că Sorin Romcescu nu a mai putut candida, în cursa electorală a intrat soția lui, Daniela Camelia Romcescu, care a și obținut majoritatea voturilor.

Slătioara: Soția primarului declarat incompatibil de ANI a câștigat alegerile și va fi noul edil

Sorin Romcescu era primar în Slătioara din 2008, dar a pierdut funcția pe motiv de incompatibilitate, informează ziare.com. ANI a constatat că Romcescu deţinea simultan cu funcţia de primar şi funcţia de administrator în cadrul S.C Sorana S.R.L (în perioada 20 iunie 2012 – 07 martie 2016), respectiv, calitatea de Persoană Fizică Autorizată în cadrul ”Romcescu Cristian Persoană Fizică Autorizată”.

Cum el nu a mai putut candida, cea care a intrat în competiția electorală a fost soția sa. Daniela Camelia Romcescu a câștigat detașat alegerile.

În ultima zi a campaniei electorale, el le-a transmis alegătorilor: „Am fost primarul localităţii noastre din anul 2008 şi numai împreună cu dumneavoastră, Slătioara a intrat într-un amplu proces de dezvoltare prin atragerea de fonduri europene, guvernamentale, cofinanţări de la CJ şi buget local. (…) Oferta PSD pentru perioada următoare este una de continuare a proiectelor (…) Acest lucru sunt convins că va fi dus la îndeplinire de către Daniela Camelia Romcescu, candidatul nostru la funcţia de primar, datorită experienţei pe care o are în administraţie”.

Urmăriți B1TV.ro și pe