Victor Ponta este de partea lui Cîțu, în scandalul cu USR-PLUS: Imaturi, incompetenți, aroganți și mânați de interese externe

Victor Ponta este de partea lui Cîțu, în scandalul cu USR-PLUS: Imaturi, incompetenți, aroganți și mânați de interese externe

Victor Ponta, un aspru critic al PNL-ului și al USR-PLUS-ului, înclină să fie puțin mai empatic cu liberalii, în contextul scandalului momentului în politica românească. În opinia fostului premier, Cîțu a procedat corect, prin demiterea lui Stelian Ion din funcția de ministru de Justiție.

În opinia lui Ponta, cei de la USR-PLUS sunt imaturi, incompetenți, aroganți și mânați de interese externe.

„Am fost prim-ministru și ministru (în guverne conduse de alți premieri) – lucrurile pentru mine sunt foarte clare: NU poți să conduci Guvernul când un ministru, indiferent cum îl cheamă și de la ce partid este, îți blochează activitatea din motive strict politice! Dacă se întâmplă asta, în calitate de “șef al Guvernului” îi propui imediat revocarea! Punct!

Dar lucrurile acum sunt mult mai grave – absolut toți oamenii cu mintea întreagă și experiență politică au spus că NU poți să guvernezi cu cei de la USR – PLUS. Că sunt total lipsiți de maturitate, responsabilitate și competență necesară. Că influențele și interesele “externe” ale lui Cioloș și Armand adăugate la “pafarismul” lui Barna și la “talibanismul” și aroganță absurdă al multor altora din acest partid vor aduce doar haos și dezastru pentru România!

Prețul pentru aducerea acestor oameni la “Putere”, că și pentru ejectarea lor – îl vor plăti nevinovații – adică românii! Cu salariile și pensiile lor mâncate de inflație, cu firmele românești băgate în faliment, cu spitale și școli nepregătite încă la peste un and de la începutul Pandemiei! Cei cu adevărat vinovați se vor spală pe mâini că Pilat din Pont!

Ejectarea USR PLUS dintr-un guvern în care nu trebuiau niciodată să fie acceptați este doar “cronică unei morți anunțate”! Dar prețul pentru Criză economică și socială trebuie plătit tot de către ei și de cei care i-au votat crezând în “Față Morgana” – și nu de oamenii obișnuiți!”, a notat Victor Ponta pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe