Victor Ponta: Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect. Acum este timpul pentru familie, prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări

Victor Ponta: Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect. Acum este timpul pentru familie, prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări

Victor Ponta a declarat, duminică noapte, că „acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați,noi proiecte și noi provocări”. Rezultatele parțiale ale alegerilor generaleplasează partidul condus de fostul premier sub pragul necesar pentru intrarea în viitorul Parlament.

Pro România pare să fi rămas în afara viitorului Parlament. Mesajul lui Victor Ponta

„Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect

Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari !

Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalti!

NEVER GIVE UP !”, a scris Victor Ponta, președintele Pro România, pe Facebook.

După numărarea a 87% din voturi, Pro România are un scor de 4,2% atât la alegerile pentru Camera Deputaților, cât și la cele pentru Senat.

PSD pare să se desprins în câștigător, iar podiumul este completat de PNL și USR-PLUS. De asemenea, vor mai face parte din componența viitorului Parlament și AUR, și UDMR, în timp ce pentru PMP situația este încă una incertă, deși voturile din diaspora și în special cele din Republica Moldova le-ar putea facilita drumul spre 5%.

La nivel național, totalul votanților s-a ridicat la aproape 5,8 milioane, într-o prezență de 31,84%. Dintre cei peste 18 milioane de alegători înscriși pe listele permanente, s-au prezentat la urne circa 5,2 milioane, în timp ce mai bine de 70.000 au votat cu ajutorul urnei mobile.

În ceea ce privește votul în străinătate, peste 265.000 de cetățeni ai României din diaspora au votat până la ora 1.35, duminică spre luni noapte. Din totalul votanților, aproape 244.000 s-au prezentat în secțiile organizate peste hotare, iar 21.329 au votat prin corespondență.

Tags: