Victor Ponta: Susțin din toată inima, cu toată convingerea, guvern PSD-ALDE, condus evident de un social democrat, care e normal să fie Dragnea

Victor Ponta: Susțin din toată inima, cu toată convingerea, guvern PSD-ALDE, condus evident de un social democrat, care e normal să fie Dragnea
Foto: aktual24.ro

Victor Ponta a declarat că are un proiect politic personal și va susține după alegerile parlamentare un guvern PSD-ALDE.

"Am un proiect politic personal. În continuare, eu cred că ce am lansat în 2011-2012 – USL – îmbunătățit cu experiența guvernării și cu o nouă alianță PSD-ALDE acela e proiectul de țară în care cred, pe care îl sprijin și care s-a dovedit de succes în ultimii ani. Voi sprijini cu toată inima să fie premier Liviu Dragnea. L-aș vota dacă face alianță cu ALDE. Nu sunt pregătit să fac parte din guvernul Dragnea. Eu cred că PSD-ALDE vor guverna mai bine decât a făcut-o USL, atunci când a fost la guvernare", a spus Victor Ponta, potrivit DCNews.

Întrebat dacă are un proiect politic personal în acest moment care să fie cuprins și într-un proiect de țară.

"Susțin din toată inima, cu toată convingerea, guvern PSD-ALDE, condus evident de un social democrat, care e normal să fie Dragnea", a adăugat fostul premier.

Întrebat dacă, în cazul în care PSD câștigă alegerile parlamentare, iar președintele Iohannis refuză să nominalizeze o personalitate din acest partid pentru funcția de premier, crede că ar trebui demarată o procedură de suspendare, Victor Ponta a replicat: "Nu am acea poziție de conducere din care să vorbesc despre ce e de făcut în continuare. Pot avea opinii personale, dar o să le spun la momentul în care va fi cazul".

Tags: