Vizită la Clotilde Armand: Ambasadoarea Franței, surprinsă într-un moment nefericit (FOTO)

Clotilde Armand

Laurence Auer, ambasadoarea Franței în România, a fost surprinsă într-un moment nefericit, în timpul vizitei la Primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand. Ea a fost fotografiată când mașina care o transporta se afla pe trei locuri de parcare. Unul dintre ele era destinat persoanelor cu dizabilități.

Dana Budeanu a postat mai multe imagini cu ambasadoarea Franței, însoțite de un mesaj în stilul caracteristic.

„Cred că doamna ambasador a Franței în România, de la care ia lumina doamna primar, ar fi cel mai bun intermediar în discuțiile cu Romprest, ca să-i explice în franceză ce înseamnă monopolul veolia – Apa Nova (n-am nicio problemă cu asta, pentru că sunt țiplă pe ce fac) pe 38 de ani în România (unde Veolia înregistrează cel mai mare profit și foarte bine), că în română nu înțelege monopolul unei companii românești care se ocupă cu salubrizarea într un sector al capitalei României! Suntem în România!!!

PS: Pozele le are toate presa it’s OK…”, este mesajul Danei Budeanu.

Romprest o acuză pe Clotilde Armand de abuz

Compania Romprest atrage atenția primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, că are în continuare obligația de a respecta contractul de salubrizare și că doar instanțele judecătorești sunt cele care pot decide nulitatea, eventuale nereguli sau sume care trebuie restituite. Prin urmare, până când o instanță judecătorească decide nulitatea sau lipsirea de efecte a contractului, primăria condusă de Clotilde Armand este obligată să îl respecte.

De asemenea Romprest atrage atenția primarului Sectorului 1 să înceteze „atitudinea abuzivă și nelegală“, precizând într-o adresă că este fără precedent în istoria administrației publice moderne din România ca un ales legal să refuze cu intenție directă să respecte dispozițiile unui contract administrativ.