45 de sportivi din toată lumea, găsiți dopați înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio

45 de sportivi din toată lumea, găsiți dopați înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio

Comitetul Internațional Olimpic a anunțat că 45 de sportivi din întreaga lume au fost găsiți dopați cu doar două săptămâni înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Rio, Brazilia.

Momentan, nu au fost făcute publice nici identitatea, nici naţionalitatea sportivilor depistaţi. Se ştie de asemenea că unii dintre ei sunt în activitate, ceea ce înseamnă că nu vor putea merge la Olimpiadă, scrie Digi24.

Anunţul a fost făcut după reanalizarea eşantioanelor prelevate la olimpiadele de la Beijing şi Londra.

Ultima oră
12:48 - Larisa Iordache, chinuită de accidentare înaintea finalei olimpice la bârnă: „O doare piciorul, nu poate să împingă în el pentru coborâre”
12:23 - Germania ar urma să administreze o a treia doză persoanelor vulnerabile. Jens Spahn vrea să extindă și disponibilitatea vaccinării pentru minorii din țară
12:23 - Nicușor Dan anunță patru proiecte noi pentru achiziția de tramvaie electrice din fonduri europene
11:59 - Cum dă Gigi Becali indicaţii în vestiarul FCSB-ului. Jucătorii nici n-au putut crede ce au auzit la telefon
11:50 - Florin Cîțu, noi explicații despre rectificarea: „Bugetele unor ministere vor beneficia de resurse suplimentare, dar în limita deficitului asumat, de 7,16%”
11:50 - Simona Halep rămâne pe locul 10 mondial și se pregătește să revină în circuit după aproape trei luni de pauză / România are patru jucătoare în Top 100 WTA
11:45 - Dezastru la Arena Naţională. Nici măcar tragedia de la Colectiv n-a adus stadionul pe „drumul” cel bun
11:27 - Cristian Diaconescu: Pierderea vieții unui cetățean român într-un incident precum cel din strâmtoarea Hurmuz trebuie să fie subliniată printr-o reacție cât se poate de dură a statului român (VIDEO)
11:22 - Studiu: Vânzările mașinilor electrice vor exploda în 2021, cu 70% mai mult față de anul anterior
11:02 - ANM, avertizări: Valul de căldură va persista în regiunile sudice și estice, iar în Muntenia vor fi atinse 41 de grade. Moldova, sub Cod portocaliu de vijelii puternice, grindină și averse torențiale