"Aceasta este decizia ei, mai pot eu să spun ceva?”. Un fost sportiv comentează anunțul Simonei Halep de a se retrage de la Jocurile Olimpice

"Aceasta este decizia ei, mai pot eu să spun ceva?”. Un fost sportiv comentează anunțul Simonei Halep de a se retrage de la Jocurile Olimpice
Foto: tennis.com

Simona Halep a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio în contextul problemei cauzată de virusul Zika.

Ilie Năstase, fost tenismen, nu a vrut să facă multe comentarii în acest sens dar a fost vizibil dezamăgit de decizia luată de tenismena numărul 5 WTA.

"Aceasta este decizia ei, mai pot eu să spun ceva? Ea știe singură ce este mai bine pentru ea. A spus că se teme de acel virus? Păi, înseamnă că așa este.

Vrea și ea să își întemeieze o familie, să aibă copii. Dacă așa a hotărât că este mai bine, nu am dreptul să spun altceva", a comentat Năstase la Dolce

În ceea ce privește sportivul desemnat să fie portdrapelul României, gimnasta Cătălina Ponor în acest caz, Ilie Năstase a spus că ar fi vrut să-i fi dat steagul unui tânăr.

"Eu i-aș da steagul unui tânăr. Mai contează dacă a câștigat sau nu o medalie? Ce să facem, să nu meargă decât cei cu medalii? Păi, atunci, hai să se tragă la sorți", a mai declarat fostul tenismen.

Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)