Adrian Mutu ar putea părăsi Cesena în favoarea francezilor de la Ajaccio

Adrian Mutu ar putea părăsi Cesena în favoarea francezilor de la Ajaccio
Foto: exclusivnews.ro

Atacantul român Adrian Mutu, actualmente sub contract cu Cesena, ar putea părăsi formația italiană, după ce aceasta a retrogradat din Serie A, în favoarea francezilor de la Ajaccio, arată GSP.

Astfel, jucătorul în vârstă de 33 de ani ar urma să aibă un salariu mai mic, 75.000 de euro pe lună, în comparație cu 150.000 de euro pe lună la Cesena.

A făcut una sau două prostii şi a plătit pentru ele. Dar chiar şi atunci când un jucător are o reputaţie bună nu mai ai garanţia că va fi totul bine». În al doilea rând, Mutu şi-ar termina cariera într-un loc vizitat de oameni din întreaga lume. Un salariu probabil «acceptabil» pentru Mutu şi încrederea unui nou club, situat pe o insulă foarte primitoare, iată reţeta folosită de Orsoni„, notează presa din Franța, vizavi de tactica președintelui de la Ajaccio pentru atragerea lui Mutu.

Adrian Mutu a jucat în cariera sa la FC Argeș Pitești, Dinamo București, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea Londra, Juventus Torino și AC Fiorentina.

Ultima oră
19:15 - Turiștii își pot lua adio de la porumbul de pe plajă. Vânzătorii ambulanți, amendați de polițiști
19:11 - Premieră: Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea înfiinţează o companie aeriană locală. Curse regulate către Bucureşti, din martie 2022 / Anunțul făcut de Ilie Bolojan și Florin Birta (VIDEO)
18:42 - Aproape 15.300 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. Peste 11.000 au primit prima doză
18:38 - Permisul de sănătate și vaccinarea îngrijitorilor, aprobate de Consiliul Constituțional din Franța
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)