Adrian Mutu este noul antrenor al echipei lui Mititelu. Ce salariu va avea la FC U Craiova

Adrian Mutu este noul antrenor al echipei lui Mititelu. Ce salariu va avea la FC U Craiova

Adrian Mititelu a dat prima lovitură pe piața transferurilor la FC U Craiova, din închisoare. Adrian Mutu va fi noul antrenor al oltenilor, informează Sport.„Briliantul” îl va înlocui pe Eugen Trică.

Contractul va fi semnat în cursul zilei de vineri, iar mai apoi, fostul star al naționalei, care a jucat de-a lungul timpului la cluburi precum Chelsea, Juventus și Fiorentina, va fi prezentat oficial.

Fostul selecționer al naționalei U21 a României va încasa un salariu lunar de 7.000 de euro. Antrenor secund va fi Nicolae Grigore.

Mititelu jr. a făcut deja planul. Echipa va fi cazată la un hotel din Craiova pentru cantonament, iar Adi Mutu va fi cazat într-un apartament, în aceeași locație.

Mititelu a anunțat un buget uriaș pentru FC U Craiova, în noul sezon

Cele două părți au recunoscut încă din zilele trecute că sunt în negocieri. Adi Mutu a declarat chiar că echipa lui Adrian Mititelu este un proiect care-i stârnește interesul.

FC U Craiova a promovat în Liga 1 din calitatea de lider al eșalonului secund. Alături de olteni au promovat direct și rapidiștii.

Odată cu promovarea, FC U Craiova promite un buget foarte mare, comparabil cu cel de la CFR, FCSB și CS U Craiova. Potrivit lui Adrian Mititelu Jr, Craiova ar urma să aibă un buget de 6 milioane de euro pe sezon.