Adrian Mutu se gândește să demisioneze după înfrângerea de la Hunedoara: „Mă simt umilit. O să mă gândesc bine”

Adrian Mutu se gândește să demisioneze după înfrângerea de la Hunedoara: „Mă simt umilit. O să mă gândesc bine”
Sursa foto: Hepta.ro / Sputnik / Grigory Sysoev

CFR Cluj a pierdut dramatic în fața Corvinul Hunedoara, echipă din Liga 2 condusă de Florin Maxim, în sferturile de finală ale Cupei României, scor 0-4. Hunedorenii s-au calificat astfel în semifinalele Cupei României.

Adrian Mutu a venit cu o primă reacție, după înfrângerea de la Hunedoara și susține că este posibil să își dea demisia. Antrenorul clujenilor nu s-a sfiit să-i critice pe jucătorii săi în direct, transmițându-le că nu-i va putea ierta pentru meciul de marți seara.

Adrian Mutu se gândește să demisioneze meciul dramatic de la Hunedoara

„A fost roșu clar la Tachtsidis, i-a spart nasul, nu avem ce să reproșăm. Nu am ce să spun prea multe, am venit aici din respect pentru dumneavoastră. Un meci fără istoric.

În seara asta am fost penibili, n-aș vrea să găsesc scuze că am jucat în 10, că s-au accidentat Mogoș și Camora, nu. Nu asta e important.

Echipa trebuia să joace în 10 la fel, că jucam împotriva unei echipe din liga a doua. Trebuia să joace și fără antrenor pe bancă. Trebuia să joace indiferent de ce se întâmpla. Nu am ce să spun mai multe, e un meci fără istoric.

Mă gândesc și mâine voi comunica clubului ce decizie am luat. Mă simt umilit. Nu se poate așa ceva. Mă simt umilit. Nu cred că aș putea să-i iert pe băieți după acest eșec, mai ales că era foarte important pentru club. Când văd că nu se respectă culorile unui club și nu se respectă ce spun eu, nu pot să-i iert.

O să mă gândesc bine în seara asta și mâine dimineață anunț la club”, a declarat Adrian Mutu, după meciul dramatic de la Hunedoara, potrivit Eurosport.

În semifinalele Cupei României, echipa condusă de Florin Maxim se va confrunta cu câștigătoarea meciului FCU Craiova – FC Voluntari.

Urmăriți B1TV.ro și pe