Fotbalistul George Țucudean, operat de URGENȚĂ: ”Scoatem inima, o curățăm și o punem la loc, ca pe o piesă de mașină”

Fotbalistul George Țucudean, operat de URGENȚĂ: ”Scoatem inima, o curățăm și o punem la loc, ca pe o piesă de mașină”

George Țucudean (27 de ani), golgheterul din Liga 1, a suferit o operație pe cord la Viena, fiindu-i înlocuit un țesut care-i dădea palpitații, potrivit prosport.ro.

Intervenția a fost efectuată cu succes, astfel că cel mai bun marcator al campionatului intern va fi apt de joc în doar câteva săptămâni.

„A suferit o intervenţie la camera dreaptă a inimii. I-au cauterizat o chestie pe-acolo. Avea suflu sistolic. Îl sugruma la efort. Avea puls mare. Doctorii mi-au zis: «Nu vă îngrijoraţi. Scoatem inima, o curăţăm şi o punem la loc, ca pe o piesă de maşină»”, a spus Gheorghe Cosma, bunicul fotbalistului, conform Libertatea.

Acesta a fost și motivul pentru care cel mai în formă vârf român din ultima perioadă a absentat pentru dubla echipei naționale cu Suedia și Feroe. Ba mai mult, el a ratat și partidele de play-off jucate de CFR Cluj.

„Sper ca Ţucudean să joace din returul de play-off. Nu cred că va fi apt pentru meciurile cu Steaua şi Craiova. Sper ca în returul, la meciul cu Sepsi, să fie pe teren, să fie apt. N-am vorbit cu el şi nici nu l-am văzut. Abia aştept să-l văd”, a spus Dan Petrescu, noul antrenor al echipei din Gruia, după meciul cu Astra.