Alexandru Roșu, două noi medalii pentru România la Europenele de haltere

Alexandru Roșu, două noi medalii pentru România la Europenele de haltere
Foto: zimbio.com

Alexandru Roșu a câștigat, joi, două noi medalii pentru România la Campionatul European de haltere din Rusia, informează Mediafax.

Sportivul a câștigat două medalii de bronz la aruncat, cu 185 de kilograme, și la total, cu 340 de kilograme.

Alexandru Roșu a fost ultimul participant al României la Campionatul European de haltere, cele două medalii ale sale adâugându-se la alte opt medalii câștigate de sportivii români în Rusia.

Iată toate medaliile câștigate de România:

Florin Croitoru – argint la aruncat și bronz la total

Antoniu Buci – argint la smuls și la total

Marius Gâscan – aur la aruncat

Răzvan Martin – argint la smuls, aruncat și total

Alexandru Roșu – bronz la aruncat și total

Tags:
Ultima oră
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan