Alin Şeroni (FC Viitorul), suspendat 16 etape de Comisia de Disciplină a FRF

Alin Şeroni (FC Viitorul), suspendat 16 etape de Comisia de Disciplină a FRF
Foto: ilfovsport.ro

Fundaşul echipei FC Viitorul, Alin Şeroni, a fost suspendat, miercuri, pentru 16 etape de Comisia de Disciplină a FRF, după ce l-a accidentat grav pe mijlocaşul formaţiei CSU Craiova, Nicuşor Bancu, în optimile Cupei României – Timişoreana.

Nicuşor Bancu, de 22 de ani, a suferit o fractură gravă la piciorul stâng, după ce a fost faultat din spate de fundaşul echipei FC Viitorul, Alin Şeroni, în minutul 96 al partidei din optimile de finală ale Cupei României Timişoreana.

Fotbalistul de la FC Viitorul a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de pe teren în urma acestei intervenţii, relatează Mediafax.

Nicuşor Bancu, care a fost supus unei intervenţii chirurgicale la piciorul stâng, a fost externat, luni, de la Spitalul Floreasca din Capitală.

CS Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a dispus în optimi, pe teren propriu, de FC Viitorul cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1), după prelungiri. Golurile partidei au fost marcate de Băluţă ’54 şi Mateiu ‘112, respectiv Ţîru ’90+2.

Tags: