Anghel Iordănescu a uitat să meargă la conferinţa de presă după meciul cu Grecia

Anghel Iordănescu a uitat să meargă la conferinţa de presă după meciul cu Grecia
Foto: digisport.ro

Selecţionerului Anghel Iordănescu a uitat să vină la conferința de presă după meciul pe care România l-a încheiat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, contra Greciei, scrie Pro Sport.

Jurnaliştii l-au aşteptat pe Iordănescu în sala de conferinţe de la Arena Naţională, dar selecţionerul a întârziat nefiresc de mult.

Se pare că antrenorul „tricolorilor” plecase deja spre cantonamentul de la Mogoşoaia alături de elevii săi, fiind întors din drum de oficialii federaţiei, care au evitat astfel o sancţiune din partea UEFA, forul european fiind foarte strict în privinţa evenimentelor de după meciuri.

Astfel, oficialii federației s-au mişcat însă repede şi i-au pus acestuia la dispoziţie o maşină escortată de poliţie, astfel că, după aproximativ o oră de aşteptare, selecţionerul şi-a făcut apariţia în sala de conferinţe.

„Îmi cer scuze pentru întârziere. V-am făcut să aşteptaţi, dar am vrut foarte mult să am o discuţie cu băieţii, să punctez ce au însemnat acest meci şi cele şapte zile de cantonament”, a explicat Iordănescu la începutul conferinţei.

Reprezentativa de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei Greciei, în etapa a opta a grupei F de calificare la Campionatul European din 2016. (Detalii AICI)

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)