Scene ŞOCANTE la un meci de fotbal din Anglia. Un arbitru a fost bătut CRUNT de jucători şi fani la un meci între două echipe turce (VIDEO)

Scene ŞOCANTE la un meci de fotbal din Anglia. Un arbitru a fost bătut CRUNT de jucători şi fani la un meci între două echipe turce (VIDEO)

Scene de groază la un meci de fotbal de Anglia, disputat între două echipe de amatori.
Dumlupinar Yeni Malatya Spor şi GS FC, formate exclusiv din etnici turci, au disputat, laLondra, finala „London Turkish League Federation Cup”.
Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1, dar imaginile de la finalul partidei sunt terifiante: arbitrul Fernando Lopez a fost alergat şi bătut măr de fotbalişti, bătaie la care au participat şi câţiva fani.

Cavalerul fluierului a fost pus la pământ şi călcat în picioare, la propriu, de jucătorii ambelor echipe, relatează prosport.ro.Jucătorii de la GS FC, echipa pierzătoare, şi-au ieşit din minţi după ce le-au fost refuzate două două penalty-uri pe finalul partidei, terminând, de asemenea, meciul în nouă oameni.

Comunitatea Turcă de Fotbal din Londra a anunţat ulterior că arbitrul Lopez are doar vânătăi şi că nu a avut nimic rupt în urma bătăii suferite.

„Cu siguranţă e cel mai violent atac asupra unui arbitru petrecut pe pământ britanic”, a declarat reprezentantul Ref Support UK, Martin Cassidy.
Un martor a declarat că arbitrul nu ar dori să depună plângere în urma acestui incident.

Urmăriți B1TV.ro și pe