ANGLIA – ITALIA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE

ANGLIA - ITALIA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO AMICALE

ANGLIA – ITALIA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE Unul din cele mai interesante meciuri internaţionale din această perioadă are loc marţi începând cu ora 21 când naţionala Angliei întâlneşte Italia pe Wembley.

ANGLIA -ITALIA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE Anglia doreşte să continue seria bună care a făcut să fie neînvinsă în ultimele 7 meciuri, în timp ce Italia doreşte prima victorie după o serie de 3 meciuri în care nu a reuşit să se impună.

ANGLIA – ITALIA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE Ultima întâlnire dintre cele două naţionale a avut loc în martie 2015 în Italia şi s-a încheiat la egalitate 1-1. Anterior, Italia învinsese la Campionatul Mondial din 2014 cu 2-1 în faza grupelor, însă ambele echipe au ratat calificare pentru fazele eliminatorii.

ANGLIA – ITALIA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE Întâlnirile dintre Anglia şi Italia au fost în general echilibrate în ultimii ani. Tehnicianul Albionului, Southgate, va folosi acest joc pentru a stabili cea mai bună formulă de echipă pentru Campionatul Mondial, concurenţa pe posturi fiind foarte mare.

ANGLIA – ITALIA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE De partea cealaltă, italienii sunt în aşteptare, după ce au ratat calificarea la Cupa Mondială, pentru prima data în ultimii 60 de ani. Squadra Azzurra va merge pe Wembley cu un selecţioner interimar, Luigi Di Biagio, cel care s-a ocupat de echipa de tineret.

Tags:
Ultima oră