Antrenorul naționalei U18 a Suediei a fost arestat după ce a glumit pe aeropoprtul din Danemarca spunând că poartă cu el o bombă

Antrenorul naționalei U18 a Suediei a fost arestat după ce a glumit pe aeropoprtul din Danemarca spunând că poartă cu el o bombă
Foto: Pixabay

„O întâmplare nefericită a avut loc azi în aeroportul din Kastrup (Danemarca): Când a fost întrebat ce are în bagaj, antrenorul naționalei U18 a Suediei a răspuns nervos: „o bombă””, anunță pagina de Facebook – Handbal Feminin.

Poliția a fost nevoită să evacueze vineri dimineață Terminalul 2 al aeroportului din Copenhaga după ce un antrenor al naționalei suedeze de handbal a glumit cu personalul de securitate că are o bombă în valiză.

Bărbatul implicat este un suedez în vârstă de 29 de ani, care era și selecționerul naționalei U18 de handbal a Suediei, Pontus Ward Wiklund.

În urma acestei „glume”, a fost reținut și apoi arestat de autoritățile daneze, iar întreg aeroportul a fost evacuat, potrivit ziarului Sydsvenskan. Federația suedeză de handbal a anunțat că l-a suspendat pe antrenor, cu efect imediat, iar înlocuitorul lui la turneul final din Macedonia de Nord va fi selecționerul naționalei de senioare, Tomas Axnér.

„Am dori să subliniem că nu trebuie să faceți glume despre astfel de lucruri, deoarece trebuie să acționăm în consecință”, a scris poliția din Copenhaga pe Twitter.

România va debuta mâine seară la CM U18, împotriva naționalei Republicii Guineea.

Urmăriți B1TV.ro și pe