ATACURI RASISTE în Serie A! Un jucător al lui Napoli a primit roşu, după ce nu a mai suportat JIGNIRILE. Carlo Ancelotti, în pragul disperării: Data viitoare ieşim de pe teren!

ATACURI RASISTE în Serie A! Un jucător al lui Napoli a primit roşu, după ce nu a mai suportat JIGNIRILE. Carlo Ancelotti, în pragul disperării: Data viitoare ieşim de pe teren!
Foto: Hepta.ro

Scandal cu tentă rasistă în Campionatul Italiei. Inter – Napoli, terminat 1-0 cu un gol marcat în prelungiri, a fost presărat cu atacuri rasiste ale fanilor de pe San Siro la adresa fundaşului senegalez al napoletanilor Kalidou Koulibaly.

Fotbalistul a fost eliminat în minutul 80 al partidei ca urmare a faptului că a încasat două cartonaşe galbene la aceeaşi fază. Unul pentru un fault, al doilea pentru protest, probabil enervat că arbitrul n-a ţinut cont de observaţiile făcute de pe margine legate de rasism, scrie prosport.ro.

La finalul partidei, Carlo Ancelotti, antrenorul lui Napoli, s-a dezlănţuit, tehnicianul plâgându-se de comportamentul fanilor lui Inter.
Ancelotti a avertizat, la conferinţa de presă, că data viitoare când se întâmplă asta va scoate echipa de pe teren.

„Am cerut de trei ori suspendarea meciului din cauza scandărilor rasiste. Au fost anunţuri la staţia de sonorizare a stadionului, dar jocul a continuat. Asta l-a enervat pe Koulibaly. Data viitoare, ieşim de pe teren, este inacceptabil”, a spus Ancelotti.

Nici Koulibaly n-a mai suportat, după ce a fost batjocorit tot meciul.
„Regret înfrângerea şi faptul că mi-am părăsit fraţii. Dar sunt mândru de culoarea pielii mele. De a fi francez, senegalez, napolitan: om”, a scris fundaşul, pe Twitter.

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00