Autorul celui mai frumos gol din 2015 s-a retras pentru a deveni jucător profesionist de FIFA (VIDEO)

Autorul celui mai frumos gol din 2015 s-a retras pentru a deveni jucător profesionist de FIFA (VIDEO)
Foto: sportskeeda.com

Fotbalistul Wendell Lira a devenit cunoscut după ce anul trecut l-a învins pe Lionel Messi și a câștigat premiul Puskas pentru cel mai frumos gol marcat în 2015.

Dezamăgit de "minciunile" din fotbalul profesionist, atacantul a decis să agaţe ghetele-n cui şi să pornească pe un nou drum, anunță digisport.ro.

Decizia este cu atât mai neașteptată cu cât fotbalistul brazilian avea doar 27 de ani și abia devenise cunoscut publicului larg cu golul marcat în 2015.

Cel mai frumos gol marcat în 2015

#DIRECT_ONE_8fm7r3#

Astfel autorul celui mai frumos gol din 2015 s-a hotărât să-şi câştige pâinea jucând FIFA. Brazilianul a făcut deja un prim pas în această direcţie şi intenţionează să-şi deschidă un canal pe YouTube, unde fanii să-i poată urmări meciurile.

Ultima oră
12:23 - Germania ar urma să administreze o a treia doză persoanelor vulnerabile. Jens Spahn vrea să extindă și disponibilitatea vaccinării pentru minorii din țară
12:23 - Nicușor Dan anunță patru proiecte noi pentru achiziția de tramvaie electrice din fonduri europene
11:59 - Cum dă Gigi Becali indicaţii în vestiarul FCSB-ului. Jucătorii nici n-au putut crede ce au auzit la telefon
11:50 - Florin Cîțu, noi explicații despre rectificarea: „Bugetele unor ministere vor beneficia de resurse suplimentare, dar în limita deficitului asumat, de 7,16%”
11:50 - Simona Halep rămâne pe locul 10 mondial și se pregătește să revină în circuit după aproape trei luni de pauză / România are patru jucătoare în Top 100 WTA
11:45 - Dezastru la Arena Naţională. Nici măcar tragedia de la Colectiv n-a adus stadionul pe „drumul” cel bun
11:27 - Cristian Diaconescu: Pierderea vieții unui cetățean român într-un incident precum cel din strâmtoarea Hurmuz trebuie să fie subliniată printr-o reacție cât se poate de dură a statului român (VIDEO)
11:22 - Studiu: Vânzările mașinilor electrice vor exploda în 2021, cu 70% mai mult față de anul anterior
11:02 - ANM, avertizări: Valul de căldură va persista în regiunile sudice și estice, iar în Muntenia vor fi atinse 41 de grade. Moldova, sub Cod portocaliu de vijelii puternice, grindină și averse torențiale
11:02 - Cărțile de identitate electronice cu cip intră în vigoare și în România. Unde și în ce condiții vor fi eliberate