Avantajele jocului la casele de pariuri online

Avantajele jocului la casele de pariuri online

În condițiile în care pariurile sportive au devenit un adevărat sport national în România e foarte important să știm care sunt avantajele pe care le oferă casele  de pariuri online față de casele de pariuri tradiționale, “de la colțul străzii”.

Înainte de orice ar trebui să știm care sunt acele case de pariuri licentiate din România la care poți juca online în siguranță.

Acestea își desfășoară activitatea sub supravegherea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Apoi, fiecare dintre pariori, la început de drum sau mai experimentat, ar trebui să știe toate facilitățile oferite de casele de pariuri online pentru a-și putea construi o strategie de joc profitabilă.

Iată care sunt cele mai importante principii care îi ajută pe pariori să cerceteze piața jocurilor de noroc și să afle care este casa de pariuri potrivită pentru ei:

1. Atractivitatea cotelor caselor de pariuri

Mai direct fie spus, fiecare parior ar trebui să cerceteze care sunt casele de pariuri care oferă cote de pariuri mai mari.

Cote mai mari pentru pariori înseamnă automat o “marjă de profit” mai mică pentru casele de pariuri și astfel îți dai seama unde este mai profitabil să pariezi: acolo unde ți se oferă o cotă mai atractivă.

Formulele de calcul pentru marjele de profit se găsesc la îndemână pe internet sau în articolele site-urilor specializate în pariuri. Un parior responsabil ar trebui să facă o comparație simplă calculând această marjă de profit pentru câteva case de pariuri pe care le are în vizor.

Casa de pariuri online care are marjă de profit mai mică ar trebui să fie cea la care pariorul își va face cont de jucător.

2. Bogăția ofertei caselor de pariuri

Această bogăție sau varietate a ofertei se poate analiza din mai multe perspective:

  • Numărul de sporturi din oferta casei de pariuri. Nu toată lumea pariază pe fotbal, dar majoritatea o face. Totuși, dacă ești pasionat de alte sporturi și vrei să pariezi pe tenis, hochei, snooker sau baschet e bine să verifici dacă sportul respective se regăsește în oferta casei de pariuri;
  • Numărul de meciuri pentru fiecare sport în parte. Casa de pariuri are în ofertă meciuri de fotbal doar din campionatele cele mai mari din lume sau poți paria și pe meciuri din Costa Rica și Indonezia? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspunzi aici și să cercetezi oferta cu atenție. Cu cât e mai variată este oferta cu atât casa de pariuri este mai bună.
  • Numărul de variante de pariere pentru fiecare meci. Unele case de pariuri oferă sute de variante de pariere pentru un meci din Premier League, de pildă. Iar la altele, găsești doar câteva zeci de opțiuni pentru același eveniment.

E clar că o casa de pariuri online ce are o ofertă mai variată este mai atrăgătoare pentru pariori.

3. Aplicațiile de pariuri sportive pe telefoane și tablete

Foarte mulți pariori pariază de pe telefon în ultima vreme, chiar și laptopurile sunt tot mai puțin folosite. Asta pentru că de pe telefon poți paria simplu și rapid de oriunde te-ai afla.

Aplicațiile de pariuri pentru mobil ale  casele de pariuri sunt din ce în ce mai ușor de folosit, mai prietenoase cu utilizatorul și mai performante.

Pariorii au la dispoziție o mulțime de statistici și rezultate live ale meciurilor  și chiar pot urmări în direct meciurile pariate în aplicație și pot paria live, în timpul desfășurării evenimentului sportiv.

Acestea sunt doar trei dintre avantajele oferite de casele de pariuri online.

Analiza atentă, riguroasă a acestor avantaje ale agențiilor online le poate oferi experiențe pline de adrenalină, dar și profitabile, pariorilor ce își deschid cont la o casă de pariuri online.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)