Avocatul Sharapovei susține că Maria a cumpărat legal medicamentul pentru care a fost depistată pozitiv (VIDEO)

Avocatul Sharapovei susține că Maria a cumpărat legal medicamentul pentru care a fost depistată pozitiv (VIDEO)
Foto: usatoday.com

Continuă scandalul după depistarea pozitivă a Mariei Şarapova. Avocatul rusoaicei susţine că aceasta îşi asumă responsabilitatea, dar că trebuie văzut când a fost notificată de Agenţia Mondială Anti-doping cu privire la medicamentul interzis. Între timp, britanicul Andy Murray intră şi el pe lista celebrilor tenismeni care o atacă pe Sarapova, dupa Rafael Nadal, informează B1 TV. Scoţianul susţine că este suspect faptul că zeci de sportivi din Rusia au fost depitastaţi pozitiv cu meldonium, la fel ca Şarapova.

Avocatul Mariei Şarapova susţine că rusoaica a cumpărat în mod legal medicamentul.

”Încercăm să ne dăm seama când a fost notificată. Când era tânără, ea a avut probleme suficient de mari la inimă, pentru a merge la medic. A făcut mai multe teste, care au arătat că are nevoie de tratament cu mai multe medicamente. Nu i s-a recomandat Meldonium, ci Mildronat, împreună cu alte medicamente. Şarapova nu a luat medicamentul în fiecare zi. Între patru şi şase săptămâni, de doua-trei ori pe an, la recomandarea doctorului. Medicamentul este interzis în SUA, dar e disponibil în multe alte ţări. Maria l-a cumparat legal şi l-a obtinut în urma recomandărilor doctorului”, a spus avocatul rusoaicei, care a precizat că tenismena din Rusia își asumă întreaga responsabilitate.

Avocatul Sharapovei susține că Maria a cumpărat legal medicamentul pentru care a fost depistată pozitiv

#DIRECT_ONE_rlgc0x#

Între timp, însă, Şarapova este atacată dur de colegii din circuitul mondial. Scoţianul Andy Murray susţine este ciudat faptul că mulţi sportivi din Rusia au fost depistaţi pozitiv cu Meldonium: ”Am citit că 55 de sportivi au picat testul antidoping pentru această substanță, începand de la 1 ianuarie. Pur și simplu nu te aștepți ca atât de mulți sportivi de top să aibă probleme cu inima”.

Şi franţuzoaica Kristina Mladenovic ar fi declarat că Şarapova este o trişoare. Dezvăluirile au fost făcute de jurnalista Carole Bouchard.

Depistarea pozitivă a Mariei Şarapova şi suspendarea acesteia reprezintă unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria tenisului.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe