Bătaie între suporteri, la meciul U Craiova – CSM Râmnicu Vâlcea, pe stadionul de la Roșiori (VIDEO)

Bătaie între suporteri, la meciul U Craiova - CSM Râmnicu Vâlcea, pe stadionul de la Roșiori (VIDEO)

Fanii Universităţii Craiova fac ce fac şi îşi dau din nou în petic. S-au bătut la Roşiori cu forţele de ordine şi cu localnicii, la meciul pe care echipa lor Universitatea l-a câştigat cu 1-0 în faţa formaţiei CSM Râmnicu Vâlcea. Scandalul a survenit spre finalul primei reprize. Atunci suporterii olteni  au făcut mare scandal iar echipa lor ar putea fi expulzată şi de la Roşiori, după episodul Turnu Severin. Nici finalul partidei nu a fost unul liniştit. A venit rândul jucătorilor să se bată pe teren, iar trei au fost eliminaţi.

Fanii echipei lui Adrian Mititelu au luat cu asalt stadionul din Roşiori pentru a-şi urmări favoriţii la meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea.

În tribune însă nu a fost deloc liniște. Suporterii olteni au avut multe de împărţit cu jandarmii şi cu localnicii. În timpul scandalului, fanii au folosit chiar şi o bicicletă pentru a se impune. Patru amenzi în valoare totală de 1.700 de lei au fost date de jandarmii teleormăneni.

Până şi antrenorul Craiovei, Nicolo Napoli, a intervenit pentru a calma spiritele. Nici pe teren lucrurile nu au stat mai bine. Jucătorii s-au îmbrâncit şi ei iar trei fotbalişti s-au ales cu cartonaşe roşii.

După noile incidente, FC Universitatea Craiova poate primi o amendă din partea Federaţiei române de fotbal sau chiar cu terenul suspendat, ceea ce înseamnă că trebuie să dispute meciurile de pe teren propriu într-o altă localitate.

Bătaie între suporteri U Craiova și forțe de ordine, la Roșiori

Embed: