Biletele pentru Cupa Mondială de Fotbal – Brazilia 2014 – au fost scoase la vânzare

Biletele pentru Cupa Mondială de Fotbal – Brazilia 2014 – au fost scoase la vânzare

Forul mondial FIFA a scos marți la vânzare biletele pentru partidele din cadrul Cupei Mondiale de Fotbal Brazilia 2014.

Biletele pot fi achiziționate momentan pe website-ul forului, FIFA așteptându-se la o cerere similară pentru bilete ca și la turneul final din Germania din 2006, scrie BBC Sport.

Aproximativ 3,3 milioane de bilete vor fi scoase la vânzare pentru turneul din Brazilia. Prețurile acestora vor varia între 90 și 990 de dolari, prețul cel mai mare fiind prentu bilete de la finala ce se va juca pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

Localnicii brazilieni de peste 60 de ani, cât și elevi și studenți din țară, alături de alți membri ar unor programe sociale, vor putea să achiziționeze biletele la prețul de 23 de dolari.

Ultima oră
19:53 - Drama unei bătrâne de 101 din Botoșani, care a rămas fără casă din cauza unui incendiu
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)
18:20 - Andreea Ibacka, mesaj important cu doar câteva zile înainte să nască: Sunt destule nopți în care respir greu
18:09 - Jair Bolsonaro intră la Adunarea Generală a ONU, dar nu și în restaurantele din New York, unde dovada vaccinării e obligatorie. Președintele Braziliei a fost fotografiat mâncând pizza pe marginea drumului (FOTO)