Un fotbalist celebru condamnat la închisoare la domiciliu: Imagini în premieră din „arest” (FOTO)

Un fotbalist celebru condamnat la închisoare la domiciliu: Imagini în premieră din arest (FOTO)

Fotbalistul danez Nicklas Bendtner a început executarea pedepsei de 50 de zile de arest la domiciliu primită după ce a bătut crunt un taximetrist.

Acesta a postat o poză din arestul la domiciliu cu brăţara electronică prinsă în jurul piciorului. Imaginea este însoţită de un mesaj în care îşi cere iertare pentru fapta sa.

Bendtner a fost găsit vinovat de violenţă după ce în luna septembrie a bătut un taximetrist, căruia i-a provocat o fractură de mandibulă.

Instanța a prezentat și o înregistrare video cu incidentul petrecut în jurul orei 03:00 dimineața, în Copenhaga, când fotbalistul lui Rosenborg venea alături de iubita sa de la o petrecere. Aflat sub influența alcoolului, Bendtner s-a enervat din cauză că șoferul a luat-o pe o rută ocolitoare și a refuzat să îi plătească acestuia aproximativ şase euro, conform Digisport.

Bendtner nu e la primele probleme cu legea. A mai fost arestat și în 2013, când s-a ales cu permisul suspendat și a plătit o amendă imensă după ce a condus pe sens interzis, iar ulterior s-a descoperit că avea o alcoolemie mult peste limita admisă legal. Același lucru s-a întâmplat și în perioada în care juca pentru Juventus Torino.

La finalul lui 2013, Nicklas Bendtner a fost arestat pentru un nou incident de către polițiștii de la Hertfordshire, în Anglia.

Atacantul danez a avut probleme și din cauza comportamentului de pe terenul de joc. A fost amendat și cu 100.000 de euro după ce și-a expus chiloții pe care apărea numele unei firme de pariuri în timpul meciului Danemarca – Portugalia, scor 2-3.

81 de meciuri a jucat Bendtner pentru naționala Danemarcei, în tricoul căreia a marcat 30 de goluri.

Arsenal, Birmingham, Sunderland, Juventus, Wolfsburg, Nottingham Forest şi Rosenborg sunt echipele pentru care a jucat Nicklas Bendtner de-a lungul carierei.