Carmen Iohannis: Suntem mândri de Simona. Ne dorim să avem cât mai multe ‘Simone’ în lumea tenisului

Carmen Iohannis: Suntem mândri de Simona. Ne dorim să avem cât mai multe 'Simone' în lumea tenisului
Foto: libertatea.ro

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen, a premiat duminică seara mai mulți copii prezenți la turneul de tenis „Sibiu Open”, ocazie cu care a recunoscut că atât ea, cât și Klaus Iohannis sunt fani ai Simonei Halep și urmăresc meciurile jucătoarei, de câte ori au ocazia.

„Suntem mândri de Simona. Ne dorim să avem cât mai multe ‘Simone’ în lumea tenisului și sper ca acest turneu să aducă tenisul în prim-plan și câți mai mulți părinți să își îndrume părinții către tenis”, a declarat Carmen Iohannis.

Întrebată dacă urmărește meciurile tenismenei, prima doamnă a răspuns afirmativ – „Când pot, da. În casă, cu soțul, ne uităm amândoi”, notează Agerpres.

Carmen Iohannis practică tenisul oricând are ocazia – „Nu sunt avansată, dar perseverez. Important în sport este să perseverezi și nu neapărat să câștigi, participarea contează. (…) Îmi dă o stare de bine și mă simt foarte bine, ca orice alt sport”.

De altfel, i-a îndemnat pe copii să practice sportului, „să nu uitați că sportul este un hobby pentru toată lumea și unul din cele mai frumoase hobby-uri”.